Државен натпревар по Биологија

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На државниот натпревар по Биологија што се одржа на 18 мај 2024 година,
нашите гимназијалци и овојпат со освоени награди.
Кристијан Мартинов  од  II – 3 клас и Ане Најдовски од III – 4 клас освоија втора
награда, а Јана Пљокова   од   II-1 клас  и Кристијан Трајковски од  II-2 клас се
здобија со трета награда.
Честитки за наградите и благодарност за вас драги ученици!
Ментори: Елизабета Николовска и Силвана Печкова

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den