Државниот натпревар по Географија

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На Државниот натпревар по Географија, одржан на 26 април 2024 година на
Природно – математичкиот факултет во Скопје, ученикот Ане Најдовски од трета
година освои втора награда. Учениците Теодора Панова и Лилјана Андовска од прва
година и Андреј Божиновски и Памела Миланова од втора година постигнаа солидни
резултати. Честитки до сите ученици и нивниот одговорен професор, Славица
Спасевска.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den