Финален натпревар во меѓукласните натпревари во фудбал

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Финален натпревар во меѓукласните натпревари во фудбал
I⁵ – IV³ (3:2)
Во финалниот натпревар во фудбал кој се одржа на 20.Х 2023 на ракометниот терен во Градскиот парк, своите спортски вештини ги одмерија тимот на I⁵ клас и тимот на IV³ клас.
Двете екипи покажаа одлични способности, фер игра, голема желба за победа и добар натпреварувачки дух.
Победници на натпреварот беа тимот на I⁵ клас.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den