Финалето на натпреварот ,,Имам став”

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На 27 март, 2024 година, нашите ученици учествуваа во финалето на натпреварот ,,Имам став”, организиран од страна на Парламентарниот институт при Собранието на Република Македонија.На истиот учениците освоија трето место.Честитки за постигнатиот успех!

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: