„Имам моќ да го сменам светот”

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

„Имам моќ да го сменам светот”

 

По повод Денот на училиштето  ССОУ„Димитрија Чуповски“ распиша

литературен конкурс за прозни и поетски творби  за учениците од основно и средно образование, на тема :

„Имам моќ да го сменам светот”

Во категоријата поетски творби

ученичката Елена Коцева од II-4 клас освои втора награда, ученикот Андреј Божиновски од II-2 клас освои трета награда под менторство на професор Александра Стојановска.

 

Искрени честитки за учениците!

 

Одговорен професор

Александра  Стојановска

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den