Меѓукласни натпревари во одбојка

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Во текот на изминатиот месец, се реализираа традиционалните меѓукласни натпревари во одбојка.Победник во финалниот натпревар беше екипата на класот 3-4. Натпреварите се одиграа во прекрасна спортска атмосфера, во преполна сала, со многу квалитетни и неизвесни дуели. Продолжуваме посветено во интерес на учениците. Актив по Спорт и спортски активности.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den