Годишна сметка за 2020 година на СОУ ,,Гимназија Кочо Рацин” – Велес

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Годишна сметка за 2020 година на СОУ ,,Гимназија Кочо Рацин” – Велес

 

Извештајот може да се превземе на следниот линк : Годишна сметка

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: