ДА ПОМОГНЕМЕ ДОБРИНАТА ДА ГО ПРОНАЈДЕ ПАТОТ ДО СРЦЕТО НА ЛУЃЕТО

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ДА ПОМОГНЕМЕ ДОБРИНАТА ДА ГО ПРОНАЈДЕ ПАТОТ ДО СРЦЕТО НА ЛУЃЕТО

По повод Патрониот празник на училиштето ООУ „Стојан Бурчевски Буридан“ од Иванковци, беше распишан литературен конкурс на тема: „Да помогнеме добрината да го пронајде патот до срцето на луѓето“. На литературниот конкурс учество земаа и учениците од нашата Гимнаија кои се закитија со награди.

1

Ученичката Тамара Трајановска од II-5 клас, под менторство на професорката Александра Стојановска го освои првото место, а ученичката Бојана Спасовска од I-5 клас, под менторство на професорката Цветанка Карамаркова ја освои втората награда.

1

На ученичките им честитаме и им посакуваме уште многу награди.

Одговорни наставници:

Александра Стојновска

Цетанка Карамаркова

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den