ХУМАНИТАРНА ТРКА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ХУМАНИТАРНА ТРКА

На 16 октомври 2021 година, се одржа хуманитарна трка во градскиот парк во Велес, по повод Светскиот ден на гладот.

На трката учествуваа и ученици од Гимназијата: Клара Арсовска и Александра Пешова.

На трката се собираа донации за загрозените семејства во градот, а на учесниците им беа поделени благодарници за учество.

{besps}stories/ucebna2021_2022/Humanitarna_trka/Sliki{/besps}

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den