Конкурс за есеи на германски јазик

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Државен конкурс за есеи на германски јазик

Ученикот Јанче Коцев од II-3 клас под менторство на проф. Билјана Цветкова Величковска зеде учество на државниот конкурс за есеи на германски јазик каде се закити со награда пишувајќи на тема ,,Копнеж”.

slika

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: