Соработка со Lions-Veles

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Соработка со Lions-Veles и Lion Josif Damjanov – Herbalife

Во соработка со со Lions-Veles и Lion Josif Damjanov – Herbalife, на 1.3.2016 година во Гимназијата „Кочо Рацин“ се одржа презентација за важноста и влијанието на исхраната врз животот на луѓето, а особено врз животот на младите.

slika

Презентацијата ја проследија над седумдесет ученици од нашето училиште од прва до четврта година. Учениците имаа можност да се запознаат со начинот и видовите на храна кои корисно и позитивно влијаат врз човековиот организам.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: