Литературен конкурс

kniga
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Литературен конкурс

На литературниот конкурс распишан по повод Патрониот празник на ОУ „Васил Главинов“ учествуваа ученици од нашата Гимназија: Александра Мечкаровска, Симона Борова, Кире Ацевски,Марија Панзова и Матеа Горевска. Темата на конкурсот беше“ Човечките вредности немаат вера и религија” учениците пишуваа во две категории поезија и проза.

{besps}stories/ucebna2015_2016/literaturen_konkurs_mart/sliki{/besps}

 

Нагрaдени се учениците Симона Борова од II-3 клас, прва награда, Александра Мечкаровска од II-2 клас,втора награда и Марија Панзова од II-1клас, трета награда.

Честитки за нашите ученици, уште многу награди да добиваат во иднина!

Одговорен професор

Александра Стојановскаа

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den