ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ЏИНОТ – НЕИСЦРПНА ИНСПИРАЦИЈА НА МИНАТИТЕ, СЕГАШНИТЕ И ИДНИТЕ ГЕНЕРАЦИИ“

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ЏИНОТ – НЕИСЦРПНА ИНСПИРАЦИЈА
НА МИНАТИТЕ, СЕГАШНИТЕ И ИДНИТЕ ГЕНЕРАЦИИ“

По повод Патрониот празник на ООУ„Јордан Хаџи-Константинов – Џинот“, Велес, беше распишан литературен конкурс на тема: „Џинот – неисцрпна инспирација на минатите, сегашните и идните генерации“.

{besps}stories/ucebna2018_2019/lit_kon2019/sliki{/besps}

 

Од Гимназијата наградени беа нашите ученички: прва награда за Бојана Спасовска од I-5 клас, ментор Цветанка Карамаркова и трета награда за Сара Николова од II-3 клас, ментор Магдалена Сарагинова.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den