УЧИЛНИЦА – РАБОТИЛНИЦА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

УЧИЛНИЦА – РАБОТИЛНИЦА

По повод Патрониот празник на нашето училиште, на 17 декември 2018 година, Стручниот актив по природни науки, ја реализираше активноста: „Училница – работилница“. Активноста ги опфаќаше учениците од втора година и истите се претставија со демонстрации, експерименти, модели, симулации.

{besps}stories/ucebna2018_2019/ucilnica_rabot/sliki{/besps}

 

Ваквите активности се афирмација на нашето училиште пред деветооделенците од нашиот град, и тоа со својата најјака страна, а тоа се работилниците. Настанот започна со stand up подготвен од учениците на Гимназија Кочо Рацин, кои дополнително ја загреа и така топлата атмосфера.

Одговорни професори од Стручниот актив по природни науки

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: