Натпревари во одбојка – машки од шесто и седмо одделение од училишните екипи

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Во организација на Сојузот на училишен спорт Велес, на 3 април 2024 година, во
спортската сала на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, се одиграа натпревари во
одбојка – машки од шесто и седмо одделение од училишните екипи од основните
училишта во градот: „Васил Главинов“, „Блаже Конески и „Кирил и Методиј“. На
натпреварите првото место го освои екипата на ООУ „Кирил и Методиј“. Чеситки за
постигнатиот успех!

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den