Литературен конкурс

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Книгата вечен извор на мудрост

Денес (01.06.2016год.) во медиотеката на ЛБ „Гоце Делчев“ со почеток од 18:00 часот беа доделени дипломите по повод литературниот конкурс „Книгата вечен извор на мудрост“. Истиот беше распишан од страна на Локалната библиотека „Гоце Делчев“ од Велес по повод патрониот празник на библиотеката . Конкурсот беше поделен во повеќе категории, односно ученици од основно и средно образование. Наградени беа и ученици од нашето училиште.

1

Ученичката Симона Борова од II-3 клас освои прва награда,ученикот Кире Ацевски од I-3 клас беше пофален.

Честитки за постигнатиот успех на нашите ученици!

Професор :Александра Стојановска

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den