ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ЏИНОТ – НЕИСЦРПНА ИНСПИРАЦИЈА НА МИНАТИТЕ, СЕГАШНИТЕ И ИДНИТЕ ГЕНЕРАЦИИ“

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ЏИНОТ – НЕИСЦРПНА ИНСПИРАЦИЈА НА МИНАТИТЕ, СЕГАШНИТЕ И ИДНИТЕ ГЕНЕРАЦИИ“

По повод патрониот празник на ООУ „Ј.Х.К. – Џинот“ – Велес, беше распишан литератирен конкурс на тема „Џинот – неисцрпна инспирација на минатите, сегашните и идните генерации“.

1

 

Прво место освои ученикот Михаил Павлов од 2-4 клас за поезија напишана на француски јазик, под менторство на професор Љубица Темелковска.

 

 

Одговорeн професор, Љубица Темелковска

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den