НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА

На 10 март 2019 година, во Кавадарци беше одржан XXVII Регионален натпревар по информатика за средно образование. На овој натпревар СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, учествувуваше со четири ученика.

1

 

Ученикот Бојан Вучевски од IV година се пласираше на Државениот натпревар кој ќе се одржи на 23 март 2019 година во Скопје.

Му посакуваме многу успех на престојниот Државен натпревар.

Одговорeн професор, Гордана Саздова

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den