ОДБОЈКАРИТЕ НА ГИМНАЗИЈА ВТОРИ НА ЗОНСКИОТ ТУРНИР ВО ВАЛАНДОВО

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ОДБОЈКАРИТЕ НА ГИМНАЗИЈА ВТОРИ НА ЗОНСКИОТ ТУРНИР ВО ВАЛАНДОВО

Во Валандово, во спортската сала „Филип Втори“, се одигра вториот турнир од Зонската лига – Велес во одбојка (машки) за средните училишта.

1

 

Одбојкарскиот тим на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ од Велес, имаше една победа и еден пораз и со тоа е втор во зоната Велес – регион Исток.

 

Машкиот одбојкарски тим беше во состав: Орданче Брашнаров III-4 клас, Александар Жабев II-3 клас, Роберт Јордановски IV-1 клас, Донче Бојчев IV-3 клас, Александар Караманов IV-5 клас, Филип Јовановски I-2 клас, Иван Анѓеловски III-1 клас, Јовица Виларов III-1 клас, Теодор Левков II-3 клас, Георги Бановски IV-5 клас, а под менторство на професорите: Петре Петрушевски и Илија Попов.

 

 

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den