Општинскиот натпревар по Географија

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На општинскиот натпревар по Географија, кој се одржа на 2 февруари, 2024 година,
учениците:Теодора Панова, Лилјана Андовска,Памела Миланова, Андреј Божиновски
и Ане Најдовски, под менторство на професорката по Географија, Славица Спасевска,
се пласираа на регионалниот натпревар.Честитки до сите ученици и успех на
понатамошниот регионален натпревар.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: