Оштински ракометен натпревар

P2240153
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Оштински ракометен натпревар во женска конкуренција

Општинскиот натпревар во ракомет меѓу екипите на СОУ„Гимназија Кочо Рацин“ и ССОУ„Димитрија Чуповски“ се одржа на 24.2.2015 година со постигнат резултат 24:01

(12:01).

Натпреварот се одигра во пријателска атмосфера и претставуваше можност ученичките од нашата ракометна екипа да ги покажат вештините совладани на тренинзите.

 

{besps}stories/ucebna2014_2015/sport/rakomet_24_02_2015/sliki{/besps}

 

проф. Зоран Кочов

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den