Прво и второ место на регионалниот натпревар по англиски јазик ,,ЕЛТАМ”

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Прво и второ место на регионалниот натпревар по англиски јазик ,,ЕЛТАМ”

На 21 април 2018, во просториите на СОУ Коле Неделковски, се одржа регионалниот натпревар по англиски јазик ,,ЕЛТАМ”.

{besps}stories/ucebna2017_2018/ang_regnat/sliki{/besps}

 

Учениците од нашата Гимназија, под менторство на професор Елеонора Панова, се пласираа за државниот натпревар кој ке се одржи на 12 мај во Скопје.

 

Ученикот Тоше Димов од 2-4 клас освои прво место, и Ивана Андреевска од 2-3 клас, второ.

 

Искрени честитки за учениците и нивниот ментор.

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den