Регионален натпревар по биологија

DSCN0795
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Регионален натпревар по биологија

На регионалниот натпревар по биологија кој се одржа на 25 април, 2015 година во просториите на ССОУ „Димитрија Чуповски“, учество земаа ученици од прва, втора и трета година од нашата Гимназија. Првото место на натпреварот го освои ученичката Даниела Василеска од прва година.

DSCN0795

Ученичките: Ивана Цветкова, Ана Трајчева и Памела Дебарлиева под менторство на проф.Елизабета Николовска и ученикот Андреј Кодовски под менторство на проф.Евгени Ѓуров, според бројот на освоени бодови се пласираа на државниот натпревар кој ќе се одржи во Скопје на 9 мај 2015 година на Природно математичкиот факултет.

Им посакуваме понатамошен успех.

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: