НАЦИОНАЛЕН ДЕН НА ОСИГУРУВАЊЕТО

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Во чест на  Денот на осигурувањето, ученици од целата држава учествуваа на конкурсот распишан од ,,Агенцијата за супервизија на осигурување’’. Учениците Ива Илиевска и Јаков Ѓоргоски од СОУ ,,Гимназија Кочо Рацин’’ , под менторство на професорката Цветанка Карамаркова се здобија со пофалници за своите прекрасни есеи. Честитки, продолжуваме понатаму со нови успеси! ❤️💙

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: