Нови успеси во Новата 2024 година!

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Од страна на Одбојкарската Федерација на Република Македонија, во категоријата кадети на собирот на CEV U-18 за Европското првенство во 2024 година се најде и нашиот ученик Андреј Цилаков, кој тренира во ОК Борец. Упатуваме искрени честитки и уште многу постигнати успеси во наредниот период.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den