,,Патот до независноста”

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

По повод 3-ти Декември, Меѓународниот ден на лицата со попреченост,
учениците од нашата Гимназија со одговорниот професор Милка Петровски
беа дел од настанот под името ,,Патот до независноста” организиран од страна
на Младинскиот центар во Велес во соработка со Center for Youth Activism
KRIK / КРИК.
Станува збор за проектот на „Крик“ којшто се спроведуваше цели две години и
беше посветен на поддршка на младите лица со и без попреченост да
постигнат автономија и независно живеење преку неформална едукација.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den