Планинарската тура на локациите:Папрадиште, планинарски дом Чеплес и Бабина Дупка.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

По повод одбележувањето на Светскиот ден на здравјето и Светскиот ден на спортот, учениците од 1-1, 2-2 и 3-1 клас од нашата Гимназија, со професорите по Спорт и спортски активности ја реализираа планинарската тура на  локациите:Папрадиште, планинарски дом Чеплес и Бабина Дупка.

Другарувањето помеѓу учениците, природните убавини и прекрасните пејзажи на планинскиот масив Јакупица, оставија прекрасни спомени кај секој од нас со желба повторно да посакаме да бидеме дел од таа природа.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den