Пофалници и награди за постигнатите успеси во повеќе области

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

И оваа 2023 година е успешна приказна за СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес. Покрај
бројните благодарници, пофалници и награди за постигнатите успеси во повеќе
области, Гимназијата повторно е прогласена за најдобро спортско училиште во
општина Велес, а професорот по Спорт и спортски активности, Славчо Давитковски,
најуспешен спортски педагог за 2023 година.
Продолжуваме да чекориме по патот на успехот. Успех, ништо помалку!

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den