Посета на едукативниот семинар „Младите и демократијата“

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
По повод 15 септември, Меѓународниот ден на демократијата
нашите ученици беа дел од едукативниот семинар „Младите и демократијата“ организиран од страна на Парламентарниот институт на Собранието на Република Македонија.
Целта на семинарот беше младите проактивно да се информираат и да се едуцираат за теми поврзани со демократијата и активното граѓанство, како и историјата на македонскиот парламентаризам, дијалогот, дебатата и јавното говорење.
Одговорен професор:
Милка Петровски

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den