Посета од Амбасадата на Соединетите Американски Држави

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На 28.12.2023 гoдина, нашето училиште го посетија претставниците на Амбасадата на
Соединетите Американски Држави, Филип и Бојан, коишто несебично им ги презентираа сите
достапни проекти на нашите ученици. Со одговорниот професор за соработката, Благица
Аризанова – Шопов, се утврдија идните проекти кои ќе започнат со реализација на почетокот
во второто полугодие од оваа учебна година.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den