„Празнично е да си дома – дома е Велес“

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Гимназијата „Кочо Рацин“ беше учесник на првиот Новогодишен хепенинг под мотото
„Празнично е да си дома – дома е Велес“ кој се одржа во Младинскиот парк во организација
на општина Велес. Новогодишната празнична атмосфера ја збогатија и Гимназијалците преку
подготовка на програма која се состоеше од новогодишни и забавни песни и рецитали на
новогодишни поеми. Настанот беше подготвен под менторство на професорите Благица
Аризанова – Шопов и Жанет Јанев – Сарагиновски.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den