Предавање за штетните влијанија и последиците од употребата на наркотици и други нелегални супстанци

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На 13.5.2024 година, на иницијатива на Училишната заедница на нашето
училиште, од страна на претставници од СВР Велес се одржа предавање за
штетните влијанија и последиците од употребата на наркотици и други нелегални
супстанци. На едукативното предавање, учениците се запознаа со несаканите
ефекти и последиците кои ги оставаат наркотичните средства врз младата
личност и начините за превенција и заштита од нив. Упатуваме голема
благодарност до СВР Велес, што ја прифатија нашата покана и одвоија време за
исцрпно да ни го пренесат нивното знаење и искуство од оваа област.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den