Пријава за учество на ученички размени и мобилности во рамките на програмата Еразмус+ во учебната 2021/22

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Пријава за учество на ученички размени и мобилности во рамките на програмата Еразмус+ во учебната 2021/22

Почитувани ученици и родители,

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ во учебната 2021/2022 година, во рамките на програмата Еразмус+ реализира четири проекти во клучната акција за стратешки партнерства за размена на добри практики во училишното образование, кои во своите предвидени активности вклучуваат краткорочни размени (обуки) за ученици.

Заинтересираните ученици ќе можат да аплицираат за учество на една од претстојните обуки во рамките на проектите од програмата Еразмус+ за учебната 2021/2022 година.

1

Сите заинтересирани ученици може да го пополнат Формуларот за аплицирање само еднаш најдоцна до 25.02.2022 година. Документацијата ќе биде дополнително побарана од страна на комисијата за прегледување на документите.

Некомплетен формулар за аплицирање и документација нема да биде предмет на разгледување.

АПЛИКАЦИЈА

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den