ДИСЕМИНАЦИЈА НА ОБУКАТА ОД МАЛТА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ДИСЕМИНАЦИЈА НА ОБУКАТА ОД МАЛТА

На 8 февруари 2019 година, во СОУ Гимназија „Кочо Рацин“ се одржа дисеминација на обуката од Малта во рамките на проектот Еразмус +: – Подобрување на методологијата за изучување на странските јазици во пракса, денес (Spice up your teaching methodology in practice today).

{besps}stories/ucebna2018_2019/malta1/sliki{/besps}

 

Пред колегите кои беа заинтересирани, се изврши презентација од оваа обука од страна на професорките по стрнски јазици: Љубица Темелковска и Мимоза Костоска.

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den