Обуки за наставници

Logo pocetna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Обуки за наставници

Нашето училиште на 02. 02. 2016 ќе аплицира во рамките на Клучната Акција 1, Мобилност на наставен кадар во програмата Еразмус+. Според развојниот план на училиштето и идентификуваните приоритети по евалуацијата на училиштето, Гимназија Кочо Рацин ги предлага следните обуки:

 

    • Како вашето училиште да стане меѓународно?

http://www.euneoscourses.eu/?p=120

    • Градење ефективни односи и менаџирање на конфликти

http://www.erasmuspluscourses.com/building-efficient-relationships-and-effective-conflict-management.html

    • Иновативни пристапи во учењето

http://www.itc-international.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=286;innovative-approaches-to-teaching&catid=56;eu-projects&Itemid=290

    • Идентификувај го скриениот талент во училница!

http://dorea.org/seminar/identify-the-hidden-talent-in-your-classroom.50.html

    • Учење математика и природни науки со таблети

http://www.euneoscourses.eu/?p=88

Бројот на учесници за секоја од обуките е 2. Пополнете ја следната апликација до 29. 01. 2016 и испратете ја на мејл [email protected]

Апликацијата превземете ја со клик на превземи

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den