РАЗМЕНА НА УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

РАЗМЕНА НА УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

Почитувани ученици и родители,

По објавената апликација на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ за размена на ученици во програмата Еразмус+ за учество на две краткорочни размени (обуки на ученици во рамки на проектите QR и findNANO) пријавени беа 31 ученици.

Според дадените критериуми за избор на ученици за учество на краткорочни рамени, учениците беа рангирани и беше направена селекција според најголем број освоени бодови од вкупното рангирање.

Учесници на краткорочна размена во рамките на проектот findNANO во Италија 15-22 февруари 2019 се:.

 

1.Тамара Трајановска

2.Јован Калајџиев

3.Панче Пренџов

4.Даниела Николовска

5.Бојана Мачавеловска

6.Дино Јанакиев

7.Ребека Николова

8.Анета Солунска

9.Ања Дикова

10.Ангела Коцевска

 

Учесници на краткорочна размена во рамките на проектот QR во Турција 24-30 март 2019 се:

1.Ивона Андреевска

2.Ели Керова

3.Вероника Кузманова

4.Паола Кадиева

5.Марија Давчева

6.Сандра Јованова

Честитки и успех на учениците кои ќе бидат дел од краткорочните размени. Им посакуваме најдобро да се претстават себеси, своето училиште и својата држава. На сите останати ученици им посакуваме голем успех и мотивација да земат учество на следните повици на Гимназијата за краткорочни размени во рамките на програмата Еразмус+.

Во прилог ранг листа на пријавени ученици (линк)

 

Комисија за рангирање на апликации од ученици во програмата Еразмус+

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den