РАЗМЕНА НА УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

РАЗМЕНА НА УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

Почитувани ученици и родители,

По објавената апликација на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ за размена на ученици преку проекти во програмата Еразмус+ за учество на краткорочни размени (обуки на ученици во рамки на проектите во програмата Еразмус+) пријавени беа 89 ученици.

Според дадените критериуми за избор на ученици за учество на краткорочни рамени, учениците беа рангирани и беше направена селекција според најголем број освоени бодови од вкупното рангирање.

{besps}stories/ucebna2019_2020/erazmus_razmena/sliki{/besps}

 

Учесници на краткорочна размена во рамките на проектите од програмата Еразмус+ во учебната 2019/2020 се учениците:

Проект QR

1.Зоран Нацев 3 година

2.Никола Трендафилов 2 година

3.Теодора Дечева 2 година

4.Јована Јовановска 2 година

5.Стефан Стојановски 2 година

6.Даниел Караманов 2 година

7.Филип Чоков 2 година

8.Андреј Марков 2 година

9.Деспина Миланова 1 година

10.Јована Гичева 1 година

 

 Проект SENEBAC

1.Марко Инѓилизов  2 година

2.Софија Димова 2 година

3.Викторија Панова 2 година

4.Михаил Павлов 3 година

5.Љупчо Леов 2 година

6.Ивана Кичукова 2 година

7.Михаела Панова 3 година

8.Ана Штерјова 3 година

 

Проект FORENSICS

1.Сара Андреева 2 година

2.Матеа Несторова 2 година

3.Елена Шонтевска 2 година

4.Елена Момировска 2 година

5.Емили Митревска 1 година

6.Емира Хусовиќ 1 година

 

Проект Infographics

1.Лилјана Ристова 2 година

2.Бојана Спасовска 2 година

3.Марија Недева 2 година

4.Фросина Цековска 2 година

5.Сара Стојчевска 2 година

6.Александра Христова 2 година

 

Проект findNANO

1.Сара Николова 3 година

2.Андреј Делиманчев 2 година

3.Љубица Коларова 3 година

4.Оливер Славески 3 година

5.Стефан Ристовски 3 година

6.Афродита Јованова 2 година

7.Сергеј Андов 2 година

8.Јана Гулева 3 година

9.Дина Мирова 3 година

10.Елена Христовска 3 година

 

Проект Mathecine

1.Илија Попов 3 година

2.Марија Богоевска 3 година

3.Сара Христова 3 година

4.Ива Донева 3 година

5.Андријана Арсовска 3 година

6.Ева Стојанова 2 година

7.Филип Јованов 2 година

8.Мартина Мишкова 2 година

9.Љупче Инѓилизов 1 година

10.Василка Југова 1 година

 

Честитки и успех на учениците кои ќе бидат дел од краткорочните размени. Им посакуваме најдобро да се претстават себеси, своето училиште и својата држава. На сите останати ученици им посакуваме голем успех и мотивација да земат учество на следните повици на Гимназијата за краткорочни размени во рамките на програмата Еразмус+.

.

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den