Мировно образование

2
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

2

Од работилницата – Цртачка Битка, и учениците од Мировно Образование – Мегаши

{besps}stories/ucebna2014_2015/mirovno{/besps}

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den