Прво место во футсал женски

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Фудбалерките на Гимназијата постигнаа најдобри резултати на зонскиот турнир во
футсал женски во Богданци. Честитки за сите ученички кои го дадоа својот максимум
во натпреварите за грбот на нашата Гимназија.Со овие победи продолжуваме на
регионалниот турнир со надеж дека повторно ќе се докажеме како најдобри.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den