Регионалниот натпревар по Англиски јазик

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На 13 aприл 2024 година, во нашата Гимназија се одржа за учениците од основните и средните училишта во нашиот
град. Нашите ученици покажаа одлични резултати и сите кои се натпреваруваа
(од прва до трета година) се пласираа на државниот натпревар кој ќе се одржи
наредниот месец. Станува збор за следниве ученици:
– прва година:
1. Ања Трајковска од 1-1 клас, I награда
2. Марија Станинова од 1-2 клас, II награда
– втора година:
1. Кристијан Мартинов од 2-3 клас, I награда
2. Христијан Трајковски од 2-2 клас, II награда
– трета година:
1. Лилјана Филипова oд 3-2 клас, II награда
2. Зоран Шкортов од 3-4 клас, II награда
Честитки до сите ученици и нивните ментори Соња Трајчева и Христина Леова. На
учениците им посакуваме среќа на државниот натпревар во Скопје.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den