Регионалниот натпревар по Француски јазик

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На регионалниот натпревар по Француски јазик, кој се одржа на 22 март, 2024 година,
ученичката Марија Игнова освои прво место, а ученичката Сандра Јосмов, второ место.
Со постигнатите резултати учениците ќе учествуваат на државниот натпревар. Честитки
за постигнатите резултати и успех на државниот натпревар.
Учениците се подготвуваа под менторство на професорката Билјана Миланова.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: