Општинскиот натпревар по Латински јазик

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На општински натпревар по Латински јазик, кој се одржа на 29 март, 2024 година,
учествуваа учениците: Ива Петковска од III – 2 клас и Иван Тодоров од III – 4 клас.
Со постигнатите солидни резултати учениците ќе учествуваат на регионалниот
натпревар. Учениците се подготвуваа под менторство на професорката Лилјана
Стрезовска – Темовска.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: