Резултати од есктерно оценување

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

За да ги видите резултатите од екстерното тестирање за учениците од четврта година, кое се одржа од 26.01.2015 до 30.01.2015 год. кликнете на следниот линк——> клик 🙂

Учениците кои имале технички проблеми со прашањата:

-понудено одговори без поставено прашање

-поставено прашање без одговори

– повеќе точни одговори

-нема понудено точен одговор и слично

можат да поднесат приговор до 05.02.2014 (Четврток) до 14:00 h

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den