Спортска проектна активност – планинарење

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Активот по спорт и спортски активности во рамките на проектните активности кои се реализирааат во нашето училиште, и овој викенд, заедно со ученици од нашата Гимназија реализираше еднодневна планинарска активност до планинарски дом „Чеплес“.
Другарувањето помеѓу учениците, природните убавини и прекрасните пејзажи на масивот Јакупица и врвот Солунска Глава, оставија прекрасни спомени кај секој од нас со желба повторно да посакаме да бидеме дел од таа природа.
Одговорен професор:
Славчо Давитковски

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den