Спортски натпревар во одбојка по повод патрониот празник на ООУ „ Кирил и Методиј“ – Велес

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

По повод патрониот празник на ООУ „ Кирил и Методиј“ – Велес , нашето училиште беше
покането да учествува на спортски натпревар во одбојка . На натпреварот учениците имаа
можност да се дружат и натпреваруваат во преубава атмосфера и спортско навивање.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den