XXVIII Македонска олимпијада по информатика

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На 17 април 2024 година заврши XXVIII Македонска олимпијада по информатика.
Натпреварот се одвиваше два дена, а од нашата Гимназија  учествуваше ученикот Тодор
Пљаков од 2-2 клас кој постигна солидни резултати. Честитки за вложениот труд и
постигнатите резултати на ученикот!
Одговорен професор:Гордана Саздова

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den