Од работата на часот по Англиски јазик

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Учиме и играме!
За нашите ученици интерактивните часеви по Англиски јазик секогаш се
најинтересни, а увежбувањето на вокабуларот  го минуваат со задоволство и без
мака.
Проф. Благица Аризанова Шопов

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den