Ана Бошкова – претседател на Училишната заедница во учебната 2023/2024 година

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
На ден 9.10.2023 година во нашето училиште се спроведе гласањето од страна на учениците од прва до четврта година за избор на претседател на Училишната заедница.Кандидатите Ана Бошкова од 3-2 клас и Филип Настов од 3-4 клас, со своите тимови во изминатиот период пред Гимназијалците ги презентираа програмите и идеите за работата на Училишната заедница. Врз основа на резултатите од гласањето на учениците, за претседател на Училишната заедница е избрана ученичката Ана Бошкова од 3-2 клас. И посакуваме успешно да ги реализира планираните активности во соработка со учениците и наставниците во Гимназијата.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den