Марјан Стојановски

Класен Раководител : VI-5

Предмет : хемија

Термин за дополнителна настава :
- Понеделник - 7 час

Термин за додатна настава :
- Среда - 6 час

Термин за индивидуален разговор со родител :
- Четврток - 4 час

Е-пошта : [email protected]

Наставен Кадар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Новости :

Следете не:

Otvoren_den