Силвана Печкова

Класен Раководител : /

Предмет : биологија

Термин за дополнителна настава :
- Вторник - 7 час

Термин за додатна настава :
- Среда - 12:30 час

Термин за индивидуален разговор со родител :
- Четврток -2 час

Е-пошта : [email protected]

Наставен Кадар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Новости :

Следете не: